Isnin, 18 Januari 2016

[Ayasaku] Comet Lucifer batch


Semua Koleksi DDL   Batch DDL   Bagaimana? Klik Sini

Log :
Release
[Ayasaku] Comet Lucifer - 01 [TV 720p AAC][MALAYSUB][F8B23A35].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 02 [TV 720p AAC][MALAYSUB][DBE620F8].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 03 [TV 720p AAC][MALAYSUB][92D9A7F3].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 04 [TV 720p AAC][MALAYSUB][2320B657].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 05 [TV 720p AAC][MALAYSUB][FF2DE065].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 06 [TV 720p AAC][MALAYSUB][02D4D9B8].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 07 [TV 720p AAC][MALAYSUB][6B8D1332].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 08 [TV 720p AAC][MALAYSUB][C2E19DB1].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 09 [TV 720p AAC][MALAYSUB][C92580DB].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 10 [TV 720p AAC][MALAYSUB][B46C4EBF].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 11 [TV 720p AAC][MALAYSUB][F77B1562].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 12 [TV 720p AAC][MALAYSUB][3892C4FA].mkv

Patch Release
[Ayasaku] Comet Lucifer - 01v2 [TV 720p AAC][MALAYSUB][30674AB0].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 02v2 [TV 720p AAC][MALAYSUB][1DC8953C].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 05v2 [TV 720p AAC][MALAYSUB][091472B1].mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 06v2 [TV 720p AAC][MALAYSUB][DB7A4C1C].mkv

Batch Release
[Ayasaku] Comet Lucifer - 01v3 [TV][MALAY][720p][1C31B155]_Batch.mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 02v3 [TV][MALAY][720p][4B0C059E]_Batch.mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 03v2 [TV][MALAY][720p][15D10577]_Batch.mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 04v2 [TV][MALAY][720p][79CEF8D3]_Batch.mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 05v3 [TV][MALAY][720p][7C5765F6]_Batch.mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 06v3 [TV][MALAY][720p][7D8880B6]_Batch.mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 07v2 [TV][MALAY][720p][C2CAB8F9]_Batch.mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 08v2 [TV][MALAY][720p][FBDF5C89]_Batch.mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 09v2 [TV][MALAY][720p][E3C3097B]_Batch.mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 10v2 [TV][MALAY][720p][C26E05AB]_Batch.mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 11v2 [TV][MALAY][720p][FF733296]_Batch.mkv
[Ayasaku] Comet Lucifer - 12v2 [TV][MALAY][720p][37741C24]_Batch.mkv

Bagi yang peduli... seperti biasa kelebihan-kelebihan softsub kamu boleh menampalnya. Rasanya tidak perlu saya jelaskan oleh kerana kamu lebih arif, serta bijak pandai dari saya, Ini adalah Batch (dalam bahasa malaysia bererti sekumpulan,sekelompok dan sebagainya jadi lebih mudah saya letak batch) yang di kumpul dari Public QC. Sambutan amat mengalakkan... jadi kami telah menukarnya keseluruhan lebih 3** baris, typo dan sebagainya... owh~ saya lupa berapa baris sebenarnya. Untuk Episod 1 kami menukarnya hampir 80%, itu oleh kerana atas dasar tanggung-jawab kami sebagai fansubber untuk kamu semua dan kadang-kala ia terasa amat tertekan sedikit tapi tidak mengapa, saya rasa kamu amat menghargai usaha kami jadi kami ucapkan ribuan terima kasih.

44 comments:

hasbullah berkata...

Terima kasih noel lama gak aku tunggu batch keluar.. Kau pn dah lama tak on9. Ape cer skrang?

kita pengyu berkata...

Ada kerja la bai, tak kan nak ngadap pc 24 jam buat sub.. Sub tu sub gak, nak gak ada piti untuk makan hehari..

hasbullah berkata...

Eh bangsat lak lu nih.. Gua tak tanya lu bai..

kita pengyu berkata...

Tak puas hati ke?

nomy berkata...

Korg berdua asik gaduh dari kelmarin.. Sudah la tu

noelsix berkata...

Saya sihat je.. Ok la ni awal keluar selalu kena tunggu sebulan atau dua bulan plg lama 3 bulan. Saya sibuk dalam bulan ni.

amin berkata...

Terima kasih baru balik kerja ni.. Selalu update petang dengan malam sekarng tenghri pula.

hyperiang berkata...

Terima kasih

tnine berkata...

Kenapa tak update dekat moment?

hanim berkata...

Terima kasih

noelsix berkata...

Tq bos - bos semua yang terus menyokong kami

wewecan berkata...

Terima kasih

rahim berkata...

Ada buat bluray tak nanti? Terima kasih

nomy berkata...

Insyallah.. Ada

deanwaever berkata...

Terima kasih

zulaikha berkata...

Terima kasih

noelsix berkata...

sama-sama

komen dekat sini berkata...

Komen dekat sini ok kot.. Dimension W episod 2 macam mana? Lama nya..hehe

benci dengan deko berkata...

Awal betul kau bangun komen dekat sini. Aku tunggu dari malam tadi ni.. Lol bernanah mata aku ngadap pc

komen dekat sini berkata...

Sabar aku pun tengah sabar gak ni..

hasbullah berkata...

Aku dari malam kelmarin tunggu tak guna betul deko ni..saje je tu buat lelambat. Aku dah biasa la kalau deko tu kalau noel laju je post.

deko perempuan jahat berkata...

Hek leh normal la tu deko, sakit lak hati aku dengan dia.

one punch to deko berkata...

Deko!!!!!!!!!!!!!!!!

deko destroyer berkata...

Jamm!! 😬

deko perempuan jahat berkata...

Rasa kena tunggu malam ni nampaknya.

komen dekat sini berkata...

Kena pergi kerja dulu nampak.

tepung gombak berkata...

Pe ade hal ni sudah biasa la deko punya wayang kulit. Dpn norry wayang kuat.. Noel cpt kasi denda dekat deko

unit pemusnah deko berkata...

Deko membuta la tu.. Dia kn suka tidor nanti dah bangun main game lak. Sabar je la

john sinar harian berkata...

Kau orang dah start apa lagi. Mari lah ramai-ramai push deko

kita penyu berkata...

Korang sakit hati dengan deko ke? Sama la kita friend

hasbullah berkata...

Aku tak friend dengan kau.. Sebenar kau nak ngorat tak dapat.. Whahaaahahahahahahaha

kita penyu berkata...

Kau merepek apa gila? Kang aku lempang satu das baru tau

deko perempuan jahat berkata...

Malam nanti la kita kasi kaw kaw dekat deko. Aku nak pergi kerja ni. Jangan lupa pukul 8 nanti.

deko destroyer berkata...

Okay malam nanti la.. Aku pn ada kerja ni nanti tak makan lak anak-anak aku.

unit pemusnah deko berkata...

Lapar je aku pandang muka deko ni.. Tapi kita tunggu malam ni tengok.

deko hayaku berkata...

┬┴┬┴┤(・_├┬┴┬┴

deko hayaku berkata...

┬┴┬┴┤・ω・)ノ dimensi deko

shira berkata...

Lambat lagi ke deko?

deko hayaku berkata...

Mlm ni..skrg ni saya tgh kerja 😁

axsid berkata...

kasihan deko hahaha

teh tarik satu berkata...

Deko mana pernah kesian dekat orang.. Dia kejam punya orang.

deko hayaku berkata...

(ಠ_ಠ)

nomy berkata...

Mana deko? Kerja lagi ke?

deko hayaku berkata...

Otw dari KLIA