Jumaat, 18 Mac 2016

[Ayasaku] Dimension W - 10 [TV 720p AAC][MALAYSUB][E18FAB95]


720p : DDL

Nota : Jika anda menghadapi sebarang isu permain video yang terdapat didalam komputer anda, Sila pastikan anda menggunakan versi terbaru CCCP atau KCP yang telah dikemas kini.

15 comments:

amira othman berkata...

Terima kasih tinggal lagi 2 episod lagi...fufufu

hasbullah berkata...

Lagi 3 la... Mana tau ada special atau OVA.

benci najib berkata...

Harap ada musim kedua lepas ni... Sebab darker than black siri dia panjang.

gua ranggi beb berkata...

Lepas ni apa plan bos?

kita pengyu berkata...

Buat masa ni semuanya buzy kot...haha pick lagi show utk akan dtg bos...

hanim berkata...

GG please :3

atikah umaiyah berkata...

Betul tu GG dah lama dah tgu ni

hasbullah berkata...

Tu la org perempuan tgk GG je tau...touching la tu smp tak menyempat.

tepung gombak berkata...

Lex la bro kau pn apa kurang sama je tu

hyperiang berkata...

Saya dah lama tunggu GG gak ni! Bila lagi ye?

hasbullah berkata...

Ni lagi sorg tali barut...kejap ada lepas tu hilang.

gua ranggi beb berkata...

Eh lue ni, tunjuk hero lak dkt sini...jgn fikir gua ni dah lama bersara dekat sini dah tak komen, gua tak baca apa lue komen...biar la apa yang orang suka yg lue bikin kasi sakit mata buat apa bai.

hazir rahim berkata...

Sabar bro, normal la manusia macam ni apa yang dia suka org lain tak suka apa yg org suka dia pula yg tak suka @[email protected]

noelsix berkata...

@hyperiang mungkin dalam minggu ini

noelsix berkata...

Maaf..Kami sibuk sedikit, mungkin dalam minggu ini.