Ahad, 6 Januari 2019

[Ayasaku] Angel Densetsu OVA 01-02 (1996) [DvD 480p AAC][MALAYSUB][0B5E79C2]

720p : DDL
Anime ini agak lama tak silap saya dan anime ini semua orang pun tahu. Mungkin saya tak perlu menulis sinopsis bagi anime ini. Lagipun, saya tidaklah sehebat si deko dengan menulis sinopsis yang agak panjang. Bagi kualitinya pula agak hambar dan begitu sayang sekali oleh kerana anime yang agak baik Video Raw kosongnya pula agak teruk. Pembekal Raw yang teruk dan hasilnya juga akan menjadi teruk. Tapi apa yang saya tahu si pembekal akan menyerang sesiapa sahaja yang menggunakan video raw kosong mereka tanpa dikreditkan nama mereka (Nama dirahsiakan). Malah menyerang grup-grup barat yang lain jika tidak dikreditkan nama mereka serta akaun twitter mereka. Itu apa yang saya lihat pada pos-pos lama mereka. Ehem~ mungkin dia rasa video raw kosongnya agak cantik.
Pengumuman : Bagi peminat Karakuri Circus, episod 13 tidak disiarkan pada minggu ini, itu apa yang tertulis pada laman rasmi mereka dan tayangan berikutnya pada minggu hadapan.
Kredit :
Penterjemah : Meimay
Editor, Set taip : Hiruna Ahmad
Lagu : Deko
Encode : Flubird
Nota : Jika anda menghadapi sebarang isu permain video yang terdapat didalam komputer anda, Sila pastikan anda menggunakan versi terbaru CCCP atau  KCP yang telah dikemas kini. Ataupun paling mudah anda boleh memasang K Lite Mega Codec pada komputer anda. Buang semua pemain video sebelum memasangnya bagi mengelak konflik pada pemain video.

0 comments: