Rabu, 11 Januari 2017

[Ayasaku] Koneko no Chii – Ponponra Daibouken – 10 / 11 / 12

KON101112.png

Sila klik pautan dibawah,

[Ayasaku] Koneko no Chii - Ponponra Daibouken - 10 [TV 720p AAC][MALAYSUB][125D121E].mkv

[Ayasaku] Koneko no Chii - Ponponra Daibouken - 11 [TV 720p AAC][MALAYSUB][9B9FFD6D].mkv

[Ayasaku] Koneko no Chii - Ponponra Daibouken - 12 [TV 720p AAC][MALAYSUB][0283634B].mkv

Nota tambahan :

 1. Kami akan teruskan siri ini seperti biasa bergantung pada si pembekal itu sendiri, dari segi kualiti juga bergantung pada si pembekal. Jika terdapat masalah pada video tersebut kami tiada pilihan lain selain hanya memilih video raw yang ada. Rata-ratanya hanya satu sumber sahaja yang membekal dengan konsisten.

 2. Kami tidak melakukan encode kapada hardsubs oleh kerana kami agak malas untuk buat semua itu.

 3. Kami tidak akan menyambung kerja orang lain seperti musim dua, musim tiga dan seterusnya jadi  kamu boleh minta jasa baik mereka yang terbabit untuk melengkapkan setiap (siri) musim yang ada.

 4. Segala permintaan kami akan pertimbangkan oleh kerana terdapat kumpulan lain yang telah membuatnya. (Permintaan ditolak buat masa ini)

 5. Kami jarang ambil penterjemah oleh kerana kami tiada siri istimewa yang hendak dilakukan. Jika kamu rasa hebat dan ingin menunjukkan kehebatan, kamu boleh hubungi kami dan kami akan pair dengan seorang editor.

 6. Buat masa ini kami belum ada program, siri-siri Tv terbaru yang hendak dilakukan oleh kerana semuanya mempunyai tugas pada awal tahun baru. Jadi untuk siri terbaru kami memutuskan pihak luar iaitu pihak serene untuk meneruskannya buat sementara.

 7. Kami agak malas...

 8. Malas lagi...

 9. Terlebih malas.

 10. Tapi dengan sifat malas yang kami ada. Kami buatnya dengan berhati-hati dan beberapa pengolahan yang agak baik. Ia bukan sesuatu yang merugikan malah memberi keuntungan pada semua walaupun kami tidak menerima sebarang bayaran.

 11. Sekian terima kasih.

 12. Terima kasih.

 13. Terima dan kasihinya selagi masih ada.

 14. Selamat tahun baru kepada semua walaupun sudah terlewat untuk kami mengucapnya kepada semua.

 15. Jumpa lagi.

 16. Bukan bererti berpisah.

 17. Cuma untuk pos ini sahaja.


 

 

0 comments: